e
Banner

Etiketler: yetkilendirilmiş yükümlü sertifikası



Türkiye’nin İlk İzinli Alıcı Uygulaması Mars’tan


Yayın: 10-07-2020
Kategori: Lojistik

Mars Logistics, sahip olduğu YYS (Yetkilendirilmiş Yükümlü Sertifikası) kapsamında Türkiye’de ilk İzinli Alıcı uygulamasını gerçekleştirdi.




Pirelli'nin ihracatta rekabet gücü YYS Belgesiyle artacak



Pirelli Türkiye, Ticaret Bakanlığı tarafından uluslararası ticareti ve ihracatı hızlandırmak amacıyla yürürlüğe alınan, ithalatçı ve ihracatçıya yerinde gümrükleme imkânı sunan “Yetkilendirilmiş Yükümlü Sertifikası” (YYS) almaya hak kazandı. Sertifika, ülkelerin karşılıklı birbirlerini tanıma anlaşmaları ile ihracatçı firmalara uluslararası özel bir statü kazandırıyor.




Karınca Lojistik, Yetkilendirilmiş Yükümlü Sertifikası ile transit süreyi kısaltacak



Özmal araçlarıyla Avrupa’ya taşıma yapan sektörün güçlü oyuncularından Karınca Lojistik, Uzakdoğu’dan gelen transit yükler için de hizmetler sunuyor. Bu yıl servis ağlarına İtalya hattını ekleyerek, özmal araç sayısını 2 katına çıkaracaklarını ifade eden Karınca Lojistik Tedarik Zinciri Direktörü Erdinç Zorbaoğlu, alacakları Yetkilendirilmiş Yükümlü Sertifikası (YYS) ile daha hızlı servis ve transit süre avantajı yakalayacaklarını vurguladı. 




Globelink Ünimar Yetkilendirilmiş Yükümlü Sertifikası aldı!



Türkiye’nin önde gelen lojistik şirketlerinden Globelink Ünimar, Yetkilendirilmiş Yükümlü Sertifikası (YYS) aldı. Şirket, YYS ile artık gümrük süreçlerinde özet beyan işlemleri daha kısa sürede gerçekleştirebilecek. Ayrıca taşıma işlemlerinde Globelink Ünimar ile çalışmayı tercih edenler, sınır kapılarında öncelikli geçiş hakkından ötürü daha hızlı servis alma ayrıcalığından faydalanacak.   




Globelink Ünimar hizmet kalitesinde çıtayı yükseltiyor



Globelink Ünimar, faaliyet gösterdiği lokasyon sayısını artırmaya, müşteri yelpazesini genişletmeye, hizmet kalitesini yükseltmeye devam ediyor. Bu yıl 100 yeni destinasyonda daha varlık göstermeye başlayan şirket, aldığı Yetkilendirilmiş Yükümlü Sertifikası (YYS) ile müşterilerine daha hızlı çözümler sunabilmeyi amaçlıyor.